Meer resultaten voor wat betekent het woord google

+
+
+
+
+
+
+
+

     wat betekent het woord google
 
Home Van Dale.
Van Dales grootste vertaalwoordenboeken nu in Play. 18-07-2017 Leren-Weten-Werken Van Dale Uitgevers. De grootse vertaalwoordenboeken in het Nederlandstalige gebied zijn nu beschikbaar in Google Play. Het aanbod van de Van Dale-woordenboeken is. Een aantal mensen hebben afgezegd. 18-07-2017 Leren-Ontspannen Van Dale Uitgevers. Antwoord goed maar naast hebben mag je ook heeft gebruiken. Of de persoonsvorm in een zin enkelvoud of meervoud is hangt af van het onderwerp van. Aan de slag met je sollicitatiebrief en cv. 16-07-2017 Leren-Weten-Werken Van Dale Uitgevers. Ben je klaar voor een carrièreswitch en heb je een uitdagende functie op het oog?
Wat betekent de naam Google? Plazilla.com.
Goegul Goegul Goegul Goegul. Als je het maar vaak genoeg laat echoën door je hoofd vraag je je af wat de herkomst van het woord is. De naam Google is bedacht door Larry Page hij is een van de medeoprichters van de zoekmachine. Larry heeft een voorliefde voor wiskunde en heeft de naam dan ook gebaseerd op een wiskundige term. Google is een variant op de naam Googol. Een Googol is een gigantisch getal het is het cijfer 1 gevolgd door 100 nullen dus 1 tot de honderdste macht. Uitgeschreven ziet het er indrukwekkender uit als enkel het woord Googol.
Betekenis Google.
Je kunt ook zelf een definitie van Google toevoegen. Een populaire zoekemachine op het internet Zie ook Zoekmachine Bron icer.nl. Googol is een 1 gevolgd door 100 nullen 10000000000000000000000000000000000000000. deze vreemde naam is bedacht door een negenjarig neefje van de Amerikaanse wiskundige Kasner. en google is daarvan afgeleid en sinds 1998 de meest populaire zoekmachine op het internet. Google is een online zoekmachine van het gelijknamige bedrijf Google Inc. Met Google kan er gezocht worden naar online informatie en bestanden op het internet. Google werd in 1997 ontwikkeld door de twee studenten Larry Page en Sergey Brin.
Wat betekent Google? Over de wiskundige termen googol 1 met honderd nullen en googolplex waar de naam Google van is afgeleid.
Als je voor het eerst de naam Google hoort dan vind je dat waarschijnlijk een wat merkwaardige naam. Wie verzint nou eigenlijk zo'n naam en waar is het van afgeleid? Dat bekijken we nader in dit artikel. De naam Google blijkt te zijn afgeleid van de wiskundige term Googol. Googol is de wiskundige term voor een 1 met 100 nullen oftewel 10 100. Het is dus gewoon een heel groot getal. Kijk ook op de site van Google voor een korte verklaring. Over de term Googol.
Google Translate.
Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Google Translate voor bedrijven Translator Toolkit Website Translator. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand. Over Google Translate Community Mobiel.
Google Nederlands woordenboek Woorden.org.
4 Meest gebruikte zoekmachine op het internet te vinden op www.google.com. 5 Zoekmachine waarmee ook in nieuwsgroepen gezocht kan worden. Ook jargon als werkwoord gebruikt voor het zoeken via Google die onder hackers populair is. Deze woorden beginnen met Google. google en google google'en google't google'te google'ten google't google'te google'ten googlen googleplus googleplussen googleplust googlepluste googleplusten. Deze woorden eindigen op Google. Woorden.org online sinds 2010 is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website. Spreekwoorden Populair Sitemap Quotes Woordenboek Woord eindigt op Woord begint met Woordenboek.
Wat betekent google? Watbetekentditwoord.nl.
Waarom ben je anders op zoek naar de Nederlandse betekenis van google? Je bent niet de enige die hier moeite mee heeft. Op het internet wordt er heel veel gezocht op. Op deze website geven we antwoord op deze vragen! De betekenis van google is.
Wat betekent Google? Definities en afkortingen geleverd door Computerwoorden.nl.
Google Google Adsense Google Sitemap Google-commando's Google-hacking Google-mashup Googlebomben Googlebots Googlen Start. Zoekmachine die ontwikkeld is door Google Inc. Het doel van Google is het leveren van een snelle en eenvoudige manier om informatie op het internet te vinden. De database omvat meer dan 3.000.000.000 URL's en is daarmee één van de grootste zoekmachines op het internet. Google probeert zijn hoge positie in de wereld van de zoekmachines te behouden door steeds nieuwe technieken toe te voegen aan de zoekmachine. De URL van Google is www.google.nl.
Google Wikipedia.
Belangrijk daarbij is naast het belang van een zoekterm op de pagina hoe vaak er naar een pagina gelinkt wordt vanaf welke andere pagina's dat gebeurt en met welke tekst. Gezien het enorme aantal mensen dat Google gebruikt om webpagina's te vinden is het voor aanbieders van materiaal nuttig om hoog in de zoekmachine vermeld te worden. Dit noemt men search engine optimization SEO. Daarbij worden er methoden gebruikt om kunstmatig de pagerank van pagina's op Google te verhogen bijvoorbeeld door het creëren van fake valse webpagina s die slechts dienen om naar andere pagina's te verwijzen zodat deze een hogere rang krijgen. Google heeft een aantal malen zijn algoritme aangepast om zo het effect van dergelijke praktijken te verminderen of teniet te doen.

Contacteer ons