Resultaten voor optimaliseren

+
+
+
+
+
+
+
+

     optimaliseren
 
werkwoord optimaliseren vervoegen.
Onvoltooid tegenwoordige toekomende tijd ottt. Voltooid tegenwoordige toekomende tijd vttt. ik zal geoptimaliseerd hebben. jij zult geoptimaliseerd hebben. hij zal geoptimaliseerd hebben. wij zullen geoptimaliseerd hebben. jullie zullen geoptimaliseerd hebben. zij zullen geoptimaliseerd hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. Voltooid verleden toekomende tijd vvtt. ik zou geoptimaliseerd hebben. jij zou geoptimaliseerd hebben. hij zou geoptimaliseerd hebben. wij zouden geoptimaliseerd hebben. jullie zouden geoptimaliseerd hebben. zij zouden geoptimaliseerd hebben.
Betekenis optimaliseren.
Je kunt ook zelf een definitie van optimaliseren toevoegen. Optimaliseren is het verbeteren van iets tot zijn beste toestand. Je brengt een object proces of handeling tot het beste wat het kan zijn. Nadat we de testfase hadden doorgaan besloten we het proces te optimaliseren. Het zoeken naar de beste oplossing van een probleem of het beste resultaat van een activiteit of proces. verbeteren tot dat het goed is. zo goed mogelijk maken Bron scholieren.com.
Synoniemen van optimaliseren ander woord voor optimaliseren synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen. als synoniem van een ander trefwoord niet gevonden. woordverbanden van optimaliseren grafisch weergegeven. Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken. Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong. context vertalen naar het kies een taal. Citaten rijmwoorden Wikipedia Google. debug info 0.0022 c.
Optimaliseren 5 definities Encyclo.
Verbuigingen heeft geoptimaliseerd volt.deelw. Toon alle vervoegingen iets zo goed mogelijk maken of de beste oplossing voor een probleem zoeken Vo. Nederlands zo goed of gunstig mogelijk maken. Het reviewen plannen en verzoeken van wijzigingen om maximale efficiëntie en effectiviteit te realiseren in een proces configuratie-item applicatie et cetera. Optimaal maken zo goed of gunstig mogelijk maken.
optimaliseren VRT-Taalnet.
één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.
optimaliseren Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen optimaliseren DE optimaliseren ES optimaliseren FR. Bronnen interglot Download IATE European Union 2017 SWOV onderzoek veiliger verkeer. Alternatieve spelling of gebruik. Let op de verschillende spellingsvarianten in UK en US-Engels. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App.
Optimalisatie Wikipedia.
Optimaliseren Theorie wiskunde.
Bij optimaliseringsproblemen wordt er gevraagd naar de maximale of minimale waarde van een bepaalde grootheid. Er kan bijvoorbeeld worden gevraagd naar de maximale afmetingen van de inhoud van een doos of de minimale kosten van de omheinig van een stuk land. Bij het algebraïsch oplossen van optimaliseringsproblemen kan het volgende schema worden gevolgd. Leid uit de situatie af welke twee grootheden een rol spelen. In de vraagstelling staat één van deze grootheden. Stel van beide grootheden de formule op. Maak uit de formule van de grootheid die niet gevraagd wordt één van de variabelen vrij. Substitueer de gevonden uitdrukking in de formule van de grootheid die wel gevraagd wordt.
optimaliseren Nederlands woordenboek Woorden.org.
iets zo goed mogelijk maken of de beste oplossing voor een probleem zoeken. de communicatie tussen werkgever en werknemer optimaliseren. 2 definities op Encyclo. Nederlands zo goed of gunstig mogelijk maken. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 100% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord optimaliseren. Woorden.org online sinds 2010 is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website.

Contacteer ons