Meer resultaten voor opzetten

+
+
+
+
+
+
+
+

     opzetten
 
Synoniemen van opzetten ander woord voor opzetten synoniemen.net.
bedenken ontwerpen opzetten opvatten broeden smeden inzetten. inleggen opzetten storten niet opofferen geven wijden aanwenden inspannen op het spel zetten enz. genaken aankomen afkomen inhalen aangaan verschijnen opzetten opdagen opdoemen opzetten. uitzetten uitdijen opzetten opbollen wassen toenemen. in het Handwoordenboek van Nederlandsche Synoniemen 1908. aandoen aanschieten aantrekken omdoen omslaan omwerpen opzetten voordoen. Aandoen aanschieten aantrekken omdoen omslaan omwerpen opzetten voordoen. Al deze woorden beteekenen een deel des lichaams van een kleedingstuk of iets dergelijks voorzien.
Puzzelwoordenboek Opzetten.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 36 puzzelwoorden gevonden voor Opzetten. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden?
opzetten/vervoeging WikiWoordenboek.
opzetten WikiWoordenboek.
in een bijzin meervoud verleden tijd van opzetten. Het woord opzetten staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd opzetten herkend door. Zie Wikipedia voor meer informatie. Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 8. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Zwak werkwoord t in het Nederlands. Werkwoord in het Nederlands. Scheidbaar werkwoord in het Nederlands. Ergatief werkwoord in het Nederlands.
Opzetten / aanzetten de televisie.
Wat is correct de televisie aanzetten of de televisie opzetten? De televisie aanzetten is standaardtaal de televisie opzetten niet. In de standaardtaal wordt het werkwoord aanzetten gebruikt in de betekenis een toestel of machine in werking zetten op gang brengen. 1 Zal ik de radio even aanzetten voor het journaal? 2 Telkens als we de verwarming aanzetten wordt er CO 2 geproduceerd. 3 We hadden niet genoeg wind in de zeilen en hebben daarom de motor maar aangezet.
Opzetten Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Opzetten ook wel volledig opzetten is een techniek om een dood dier te conserveren met behoud van de natuurlijke vorm. De huid wordt hiertoe gestroopt en behandeld om uitval van haren of veren te voorkomen en over een op maat gemaakt kunstlichaam gespannen. Het kunstlichaam is dusdanig gebouwd dat het opgezette dier in een natuurlijke pose te zien is. Bepaalde onderdelen worden door kunstexemplaren vervangen in ieder geval de ogen. Sommige beenderen schedel poten worden gereinigd en gebruikt voor het kunstlichaam. Om een dierenlichaam te conserveren voor onderzoek wordt vaak de goedkopere techniek van balgen gebruikt.
Nederlandse synoniemen van opzetten ander woord voor opzetten.
Puzzelomschrijvingen van opzetten in het puzzelwoordenboek. Gewoon plannen en een zaak beginnen crypt. Organiseren en prepareren crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.

Contacteer ons