Zoeken naar adwords campagne kopieren

+
+
+
+
+
+
+
+

     adwords campagne kopieren
 
Google AdWords Editor ideaal voor bulkbewerkingen ZEO.
Click or hit escape. Home Blog Google AdWords Editor ideaal voor bulkbewerkingen. Google AdWords Editor ideaal voor bulkbewerkingen. Google AdWords Geschreven door Timo Fleer op 03-07-2014 08-02-2016. Al eerder heeft mijn collega Sjoerd geschreven over de Google AdWords Editor en wat je daarmee kunt doen. Deze handige gratis tool van Google maakt het mogelijk om offline je Adwords-campagnes te maken te bewerken en te beheren. Doordat het daarin mogelijk is om bulksgewijs wijzigingen te doen en doordat het zo simpel werkt is het een onmisbare tool voor iedereen die efficiënt zijn AdWords-account wil beheren.
Hoe kopieer of verplaats ik advertentiegroepen? AdWords Editor Help.
AdWords Editor Helpforum Forum Contact. Hoe kopieer of verplaats ik advertentiegroepen? U kunt advertentiegroepen in een campagne knippen of kopiëren en vervolgens de advertentiegroepen en hun inhoud in een andere campagne plakken. Als u snel een advertentiegroep wilt verplaatsen selecteert u deze in de verkenner en sleept u de groep naar de nieuwe campagne. Als u een advertentiegroep wilt kopiëren houdt u de Ctrl toets ingedrukt. Ga als volgt te werk als u meerdere advertentiegroepen wilt kopiëren of verplaatsen. Advertentiegroepen kopiëren en plakken. Selecteer in de verkenner de account of campagne met de advertentiegroepen die u wilt kopiëren. Klik op het tabblad Advertentiegroepen. Selecteer een of meer advertentiegroepen.
Advertenties kopiëren of verplaatsen AdWords Editor Help.
U kunt advertenties in één advertentiegroep knippen of kopiëren en deze vervolgens in een andere advertentiegroep in hetzelfde account of een ander account plakken. Advertenties kopiëren of verp.
Campagnes kopiëren of verplaatsen AdWords Editor Help.
Kies een van deze opties. Als u de hele campagne en de inhoud ervan wilt kopiëren selecteert u Bewerken Kopiëren. Als u alleen de campagne-instellingen wilt kopiëren selecteert u Bewerken Shell van campagne kopiëren. Als u de campagne uit het huidige account wilt verwijderen en aan een ander account wilt toevoegen selecteert u Bewerken Knippen. Selecteer het account waarin u de campagnes wilt plakken. Campagnes binnen een account kopiëren en plakken. Selecteer een of meer campagnes in de accountstructuur. Kies een van deze opties. Als u de hele campagne en de inhoud ervan wilt kopiëren selecteert u Bewerken Kopiëren. Als u alleen de campagne-instellingen wilt kopiëren selecteert u Bewerken Shell van campagne kopiëren.
Advertentieplanningen kopiëren en plakken AdWords Editor Help.
AdWords Editor Helpforum Forum Contact. Advertentieplanningen kopiëren en plakken. Volgende Indelingen van advertentieplanningen. Planningen kopiëren en plakken van de ene campagne of sitelink naar de andere. Selecteer Campagnes in de lijst met typen. Selecteer de campagne met de advertentieplanning die u wilt kopiëren. Selecteer Bewerken Shell kopiëren. Selecteer een of meer campagnes waarin u de planning wilt plakken of selecteer een sitelink in Advertenties en extensies Sitelinks. Klik op Plakken in het bewerkingspaneel naast Advertentieplanning. Volgende Indelingen van advertentieplanningen. Was dit artikel nuttig? Hoe kunnen we dit verbeteren? Planningen voor campagnes of sitelinks weergeven. Advertentieplanningen importeren in een CSV-bestand.
Items in een account kopiëren verplaatsen of plakken AdWords Editor Help.
Selecteer de betreffende context in de structuurweergave. Dit kan uw accountnaam zijn of een specifieke campagne of advertentiegroep met de items die u wilt verplaatsen. Als u bijvoorbeeld zoekwoorden uit Campagne 4 wilt kopiëren selecteer dan Campagne 4 in de structuurweergave. Klik op het relevante type. Als u bijvoorbeeld zoekwoorden wilt kopiëren selecteer dan Zoekwoorden. Selecteer een of meer items die u wilt kopiëren of knippen. Ga naar het menu Bewerken Kopiëren of Knippen. Selecteer de doelcampagne of advertentiegroep in de structuurweergave. Ga naar het menu Bewerken Plakken. Als u snel iets wilt verplaatsen selecteert u het gewenste item in de gegevensweergave en sleept u dit naar de gewenste locatie in de structuurweergave.
Zoekwoorden kopiëren of verplaatsen AdWords Editor Help.
Dezelfde zoekwoorden in meerdere advertentiegroepen plakken selecteer in de accountstructuurweergave van uw account de accountnaam of een specifieke campagne en selecteer vervolgens een of meer advertentiegroepen. Selecteer Bewerken Plakken naar. Zoekwoorden naar een ander account kopiëren of verplaatsen. Selecteer in de accountstructuurweergave de campagne of advertentiegroep met de zoekwoorden die u wilt kopiëren of verplaatsen. Klik op Zoekwoorden en targeting Zoekwoorden in de lijst met typen en selecteer vervolgens een of meer zoekwoorden in de gegevensweergave. Selecteer Bewerken Kopiëren of Knippen om de zoekwoorden te kopiëren of te knippen. Kies het account waarin u de zoekwoorden wilt plakken en klik vervolgens op Openen.
Adwords campagne kopieeren.
Nu wil ik deze zelfde campagne kopieeren om die te gaan instellen op land BE. Alleen hoe kopieer ik de complete campagne? zodat ik daarna bij de instellingen er BE van kan maken? Design voor startende Reisbureau website. Informatieve SEO teksten Wervende teksten op maat?
Advertenties advertentiegroepen zoekwoorden en campagnes kopiëren en plakken AdWords Help.
U beschikt nu over een nieuwe campagne met dezelfde structuur en instellingen als uw oorspronkelijke campagne met inbegrip van targetinginstellingen biedstrategieën uitsluitingszoekwoorden enzovoort. De campagne heeft echter geen campagne zoekwoord of advertentiegeschiedenis. Als u beide campagnes actief wilt houden raden we u aan de oorspronkelijke campagne te blijven weergeven zodat de geschiedenis die de campagne al heeft gegenereerd bewaard blijft en de nieuwe campagne aan te passen. Ga als volgt te werk om zoekwoorden te kopiëren vanuit een advertentiegroep in een campagne in het zoeknetwerk. Log in op uw AdWords-account via https//adwords.google.nl. Klik op het tabblad Campagnes. Ga naar het tabblad Zoekwoorden. Vink de selectievakjes aan naast de zoekwoorden die u wilt kopiëren.

Contacteer ons