Resultaten voor google organisatie

+
+
+
+
+
+
+
+

     google organisatie
 
Google voor non-profitorganisaties.
U verandert de wereld. We willen graag helpen. Google voor Non-profitorganisaties biedt organisaties zoals die van u gratis toegang tot Google-tools zoals Gmail Google Agenda Google Drive Google Ad Grants YouTube voor non-profitorganisaties en meer. Met deze tools kunt u uw nieuwe donateurs en vrijwilligers beter bereiken efficiënter werken en het verhaal over uw non-profitorganisatie vertellen. Deelnemen aan het programma. WaterAid gebruikt Google Analytics om erachter te komen hoe mensen op hun website terechtkomen en om te kijken wat er goed werkt op hun site. Meer informatie over hun verhaal. Lees meer informatie over de Google-producten die beschikbaar zijn via het Google-programma voor Non-profitorganisaties.
Een organisatie-eenheid toevoegen G Suite-beheerder Help.
Beleid toepassen op verschillende gebruikers. In eerste instantie worden al uw gebruikers en apparaten in uw Google Cloud-account in één enkele organisatie-eenheid geplaatst. Alle instellingen die u maakt in uw Google-beheerdersconsole gelden voor deze hoofdorganisatie en dus ook voor alle gebruikers en apparaten in uw account. Als u verschillende instellingen wilt toepassen op een bepaalde groep gebruikers of apparaten maakt u een andere organisatie-eenheid onder uw hoofdorganisatie. Vervolgens verplaatst u de gebruikers of apparaten naar de nieuwe organisatie-eenheid en wijzigt u de instellingen waarvan u wilt dat die alleen op die organisatie-eenheid van toepassing zijn. U kunt organisatie-eenheden toevoegen op de pagina Gebruikers of de pagina Apparaatbeheer in uw beheerdersconsole.
Google voor non-profitorganisaties.
Werk toegankelijk maken Samasource gebruikt Google Apps om vrouwen jongeren en vluchtelingen die in armoede leven via internet in contact te brengen met mogelijkheden voor werk. Samasource is een sterk gedecentraliseerde organisatie en gebruikt Google Apps om de voortgang bij te houden van projecten in meerdere landen waar de organisatie actief is. Meer informatie over hun verhaal. Bereik en trek de aandacht van uw donateurs en medestanders via gratis advertenties in AdWords. Met Google Ad Grants kunt u tot 10.000 per maand aan AdWords-advertentietegoed ontvangen. Hiermee kunt u onder andere het volgende doen. De website van uw organisatie promoten op Google. Bekendheid genereren door relevante zoekwoorden te kiezen en unieke advertenties te maken waarin u uw werk uitlicht.
SOCIALware Technology for good.
Een validatietoken ziet eruit als volgt 123a4567@1b234c5de6789000. Als u beschikt over een geldige validatietoken en als uw organisatie in aanmerking komt voor het Google for nonprofits programma kan u uw account aanmaken om Google for Nonprofits te kunnen gebruiken! Komt mijn organisatie in aanmerking voor Google for Nonprofits? Raadpleeg de toelatingscriteria voor Google. U zal weten of uw organisatie in aanmerking komt nadat u uw aanvraag voor Google for nonprofits hebt voorgelegd. Moet mijn organisatie gevalideerd zijn door SOCIALware om toegang te krijgen tot Google for nonprofits? Ja u moet eerst geregistreerd zijn bij SOCIALware.
Google voor non-profitorganisaties.
Nadat uw aanvraag is goedgekeurd schrijft u zich in voor specifieke Google-producten. Ga aan de slag met producttrainingen. Komt u in aanmerking voor Google voor Non-profitorganisaties? Controleer of uw organisatie aan de volgende vereisten voldoet. Google werkt samen met TechSoup om toegang te bieden tot producten en services van Google. Organisaties moeten aan de volgende voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor het programma Google voor Non-profitorganisaties. Ze moeten een gevalideerd account hebben bij de betreffende lokale partner van TechSoup. Bent u momenteel geen lid van TechSoup? U kunt zich hier registreren. Ze moeten een geregistreerde en erkende liefdadigheidsinstelling of non-profitorganisatie zijn zoals hier beschreven.
Apple sluit zich aan Amazon Google en Facebook in AI-organisatie Nieuws Data News.be.
27/01/17 om 1409 Bijgewerkt op 28/01/17 om 0835. Apple heeft zich aangesloten bij Partnership on AI. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt. Eerder deze week meldde persbureau Bloomberg op basis van bronnen al dat deze stap van Apple aanstaande was.
Google Inc. Wikipedia.
De term weerspiegelt de bedrijfsmissie om alle informatie van de wereld toegankelijk en nuttig te maken. Eigenlijk zou het bedrijf Googol heten maar door een fout van een van de oprichters werd het Google. Google is in 1996 opgericht door Larry Page en Sergey Brin twee studenten van Stanford University. De studenten hadden een systeem uitgevonden waarbij servers het internet afzoeken en deze sorteren op de zoekopdracht van de gebruiker. Dit systeem hebben ze PageRank genoemd. Ze noemden in eerste instantie hun zoekmachine BackRub maar later hebben ze dit veranderd naar Google. De naam Google is afgeleid van het woord googol maar door een spelfout is het Google geworden. De domeinnaam Google.com is geregistreerd op 15 september 1997 7.
Contact opnemen Google.
Gebruik de onderstaande opties als u een probleem wilt zoeken en rapporteren. Google Accounts bijvoorbeeld problemen met inloggen of wachtwoorden. Fouten melden Google Maps. Privacyproblemen melden Google Street View. Beleid en principes van Google. Duidelijke informatie over onze producten beleidsregels en privacyprincipes. Bekijk de gegevens die zijn gekoppeld aan uw Google-account. Tips voor privacy en beveiliging. Goed om te weten tips en adviezen over veilig gebruik van internet. Bezoek het Centrum voor webmasters voor de snelste manier om met onze tips meer verkeer naar uw site te halen. U kunt hier ook crawl indexerings en zoekverkeergegevens voor uw site bekijken.

Contacteer ons