Meer resultaten voor wat betekent relevant

+
+
+
+
+
+
+
+

     wat betekent relevant
 
Synoniemen van relevant ander woord voor relevant synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen. belangrijk essentieel gewichtig relevant bn. pertinent ter zake relevant bn. als synoniem van een ander trefwoord. afdoend inhoudelijk relevant ter zake dienend ter zake doend essentieel bn. elementair fundamenteel grond reƫel relevant van toepassing bn. aan de orde relevant ter zake. woordverbanden van relevant grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis. gering klein lullig marginaal miezerig onbeduidend onbenullig ondergeschikt onnozel triviaal. Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken. WNT Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.
Wat betekent relevant? WatBetekentHet.nl.
Waarom ben je anders op zoek naar de betekenis van relevant? Niet voor niets wordt er op het internet veel gezocht op. Op deze website geven we antwoord op deze vragen! De betekenis van relevant is. re le vant Latijn bijvoeglijk naamwoord ter zake dienend van betekenis. Er is al veel gezocht naar de betekenis van relevant en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Overleg WikipediaRelevantie Wikipedia.
Daarenboven zie ik ook geen noodzaak om een gradatie te maken tussen meer of minder relevant. Voor Wikipedia moet gewoon gelden relevant of niet. Op basis van bovenstaande regel zou je kunnen besluiten minder relevant en wat betekent dat dan? Welke conclusie voor al of niet opnemen in Wikipedia kan je trekken uit het feit dat over het onderwerp weinig gepubliceerd is? De mate waarin over een onderwerp is gepubliceerd geeft hoogstens een indicatie over de relevantie maar zou de relevantiediscussies niet mogen beslechten. rikipedia overleg 19 jan 2013 0025 CET.
Relevant wat is de betekenis en definitie.
Relevant is datgene wat belangrijk is. Relevant betekent hetzelfde als essentieel. Bij een bepaald onderwerp vormt datgene wat relevant is de essentie van het betreffende onderwerp. Wat relevant is kan van persoon tot persoon verschillen. Niet iedereen vindt hetzelfde relevant. Dat wat als relevant wordt beschouwd kan dus grondslag van discussie zijn.
Betekenis Relevant.
Relevant is datgene wat belangrijk is. Relevant betekent hetzelfde als essentieel. Bij een bepaald onderwerp vormt datgene wat relevant is de essentie van het betreffende onderwerp. Wat relevant is kan van persoon tot persoon verschillen. Niet iedereen vindt hetzelfde relevant. Dat wat als relevant wordt beschouwd kan dus grondslag van discussie zi Bron ensie.nl. Iets dat relevant is is iets dat van betekenis is in de gegeven situatie. Het is iets dat belangrijk en essentieel is voor het voorgelegde onderwerp.

Contacteer ons