Zoeken naar account aanmaken

+
+
+
+
+
+
+
+

     account aanmaken
 
Een Gmail-account maken Gmail Help.
Ga naar de pagina voor het maken van een Google-account. Volg de stappen op het scherm om je account te configureren. Nadat je je Google-account hebt gemaakt kun je dit gebruiken om op je computer telefoon of tablet in te loggen bij Gmail. De gebruikersnaam die ik wil wordt al gebruikt. In de volgende gevallen kun je een bepaald Gmail-adres niet krijgen. De door jou gevraagde exacte gebruikersnaam wordt al gebruikt. De door jou gevraagde gebruikersnaam lijkt heel veel op een bestaande gebruikersnaam. Als voorbeeld@gmail.com bijvoorbeeld al bestaat kun je voorbee1d@gmail.com niet gebruiken. De gebruikersnaam is al eerder door iemand gebruikt en het account is inmiddels verwijderd.
Artikel Een Google-account aanmaken SeniorWeb.
Klikt u op Facebook Twitter of Google en hebt u géén account of u be nt u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account. De koppeling verbreken U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken. Facebook Als u op de Facebook-knop hebt geklikt wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken. Twitter Een tweet die u geplaatst hebt kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen.
Hotmail Aanmaken.
Maak nu een hotmail outlook of live account aan. Hotmail is een gratis email dienst op het internet. Maak dus nu een account aan.
Twitter account aanmaken.
Het gaat als volgt. Als het om een zakelijk Twitteraccount gaat is een goed aangemaakt en ingericht account cruciaal voor het succes op Twitter. Wij helpen beginnende zakelijke Twitteraars graag op weg met advies en ondersteuning. Meer weten over de mogelijkheden? Je voor en achternaam. Vul je e-mailadres in. Het e-mailadres mag niet al in gebruik zijn bij een ander Twitteraccount. Wees gerust dit wordt niet gebruikt voor spam.
Een Apple ID aanmaken en gebruiken Apple Support.
Als u van e-mailadres bent veranderd kunt u het adres van uw huidige Apple ID wijzigen om deze te blijven gebruiken. Een Apple ID aanmaken. U kunt een Apple ID aanmaken wanneer u een nieuw apparaat configureert of wanneer u voor de eerste keer inlogt bij iTunes of iCloud. U kunt ook naar de Apple ID-site gaan en daar Maak je Apple ID aan kiezen. Dit hebt u nodig. Een geldig e-mailadres dat u als gebruikersnaam van de Apple ID gaat gebruiken. Drie beveiligingsvragen en antwoorden om uw identiteit te verifiëren en een herstel-e-mailadres U kunt deze informatie ook gebruiken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Inloggen met uw Apple ID.
Een Google-account maken Google Accounts Help.
Ga naar de pagina Maak uw Google-account als u een Google-account wilt maken. U kunt ook op de link Account maken onder het inlogvak in het midden van een Google-inlogpagina klikken. Controleren of u een Google-account heeft. Als u eerder bent ingelogd bij een Google-product zoals Gmail Google of YouTube heeft u al een Google-account. U kunt de gebruikersnaam en het wachtwoord die u voor dat product heeft ingesteld gebruiken om in te loggen bij nieuwe Google-producten die u wilt proberen. Als u zich niet kunt herinneren of u ooit bent ingelogd en wilt controleren of u een account heeft geeft u uw e-mailadres op de pagina voor wachtwoordondersteuning op.
Een account maken.
When you complete Steams registration process you create a Steam account Account. Your Account may also include billing information you provide to Valve for the purchase of Subscriptions Content and Services and any physical merchandise offered for purchase through Steam Hardware. You may not reveal share or otherwise allow others to use your password or Account except as otherwise specifically authorized by Valve. You are responsible for the confidentiality of your login and password and for the security of your computer system.

Contacteer ons