Meer resultaten voor google instellingen

+
+
+
+
+
+
+
+

     google instellingen
 
Google apps instellen op je Android toestel? Helpdesk.
U kunt dit ook rechtstreeks van uit de app Instellingen doen. In het scherm Accounts en synchronisatie-instellingen worden uw huidige synchronisatie-instellingen weergegeven evenals een lijst van uw huidige accounts. Tik op Account toevoegen. Tik op Google om uw Google Apps-account toe te voegen. Tik op Aanmelden wanneer u om uw Google-account wordt gevraagd. Geef uw volledige e-mailadres van Google Apps op als uw gebruikersnaam en geef vervolgens uw wachtwoord op. Selecteer de services die u wilt synchroniseren. Nu kunt uw Google Apps gebruiken vanaf uw Android. Klik als u klaar bent op Volgende om verder te gaan met de volgende stap. Was dit antwoord nuttig? Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen.
Uw Gmail-instellingen controleren Uw privacy en beveiliging beheren Voor iedereen Veiligheidscentrum Google.
U kunt vanaf één centrale locatie gemakkelijk uw gegevens en activiteit bekijken en toegang krijgen tot uw instellingen voor services zoals Blogger Agenda Documenten Google en meer. Ga naar Dashboard om een samenvatting te bekijken van de gegevens die zijn gekoppeld aan uw Google-account en uw persoonlijke instellingen te beheren. Van hieruit kunt u de gegevens bekijken en beheren die zijn opgeslagen in uw Google-account.
Google Instellingen beheren Google Accounts Help.
Als u uw wachtwoord niet meer weet of om een andere reden niet kunt inloggen kunt u hier uw accountwachtwoord herstellen. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen onze ondersteuningsmedewerkers u niet helpen bij wachtwoordproblemen. U kunt Google Instellingen gebruiken om instellingen voor Google-apps en services te beheren op elk Android-apparaat waarop Google Play is geïnstalleerd. U kunt Google Instellingen op een van deze plaatsen vinden afhankelijk van uw apparaat. Open de app Instellingen van uw apparaat en tik onder Persoonlijk op Google. Open een afzonderlijke app met de naam Google Instellingen Instellingen die u kunt beheren. De beschikbare instellingen kunnen verschillen afhankelijk van het apparaat en de Android-versie. Als u apps wilt beheren die aan uw Google-account zijn gekoppeld tikt u op Gekoppelde apps.
Aan de slag Voor gezinnen Veiligheidscentrum Google.
Als u de eigenaar van de tablet bent raakt u Instellingen Gebruikers Gebruiker of profiel toevoegen aa. Tik op Beperkt profiel Nieuw profiel en geef het profiel een naam. Gebruik de AAN/UIT-schakelaars en instellingen om de toegang tot functies instellingen en apps te beheren. Druk op de aan/uit-knop om terug te keren naar het vergrendelingsscherm en raak het pictogram voor het nieuwe profiel aan. Zodra alles is ingesteld is het startscherm leeg. Raak het pictogram Alle apps aan om aan de slag te gaan met het nieuwe profiel. Gezinsvriendelijke zoekresultaten ontvangen in Google Zoeken. Door SafeSearch in te schakelen kunt u vrijwel alle inhoud voor volwassenen filteren die u en uw gezin liever vermijden. Als er toch ongepaste resultaten worden weergegeven kunt u dit melden aan Google.
Google privacy instellingen die jij moet weten!
Gelukkig heeft Google de privacy instellingen verduidelijkt waardoor je als gebruiker meer controle krijgt over welke informatie je precies met Google deelt. In dit artikel presenteren we de belangrijkste Google privacy instellingen die jij moet weten. Google privacy instellingen geschiedenis wissen. Een belangrijk deel van de informatie waar Google gebruik van maakt is de geschiedenis die je met online handelingen vormt. Elke keer als je een dienst van Google gebruikt laat je informatie achter die iets over jou vertelt. Je geschiedenis vormt een kaart van persoonlijke interesses. Dit is commercieel interessant omdat aan de hand hiervan advertenties kunnen worden getoond die passen bij wat jij leuk vindt. Wat natuurlijk handig kan zijn.
Google instellingen app verdwenen. Samsung Galaxy Note 4 Samsung Smartphones.
Hot Gmail-gebruikers kunnen nu bestanden tot 50MB ontvangen. Handig Hands-on LG G6 een toestel om naar uit te kijken. Samsung Galaxy Note 4. Google instellingen app verdwenen. Google instellingen app verdwenen. Nieuwe berichten Alles als gelezen markeren Geabonneerde berichten Jouw berichten Recente berichten Onbeantwoorde berichten. Reageer Zoeken Abonneren Inloggen Registreren. Lid sinds 17 juni 2013. Sinds de laatste update naar Android 6.01 op mijn Samsung galaxy note4 doen een aantal apps raar. Maar dat heb ik inmiddels kunnen oplossen. Alleen de Google instellingen app. Die is in de applijst verdwenen. In de appswap lijst dat is een app die ik gedownload had staat ie deels nog.
Privacy 15 Privacy instellingen onder Android Google Instellingen Computertaal.
by Peter D'Hollander 24 februari 2015. Privacy 15 Privacy instellingen onder Android Google Instellingen. In Android 4 heb je ook de optie om je Google-instellingen te bepalen. Hier bestaan geen ideale instellingen alles hangt af van wat jij wilt gebruiken en wat voor jou gemakkelijker is of beter uitkomt. Klik op Google Instellingen. Je krijgt eren lijstje te zien Verbonden apps Play Games Locatie Google Fit Zoeken en Now Advertenties Beveiliging Drive-apps en Accountgeschiedenis. Klik op Verbonden apps.
Android-apparaatbeheer in of uitschakelen Google Accounts Help.
Controleer of uw apparaat wordt weergegeven. Ziet u uw apparaat niet? Zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw Google-account dat uw locatie-instellingen zijn ingeschakeld en dat u Android-apparaatbeheer heeft ingeschakeld in Google Instellingen. Apparaten zichtbaar maken in Google Play. Als u een apparaat verbergt op Google Play wordt het niet weergegeven in Android-apparaatbeheer. Ga als volgt te werk om apparaten zichtbaar te maken. Selecteer een apparaat in de kolom Zichtbaarheid. Uw apparaat vinden met Android-apparaatbeheer. Een kwijtgeraakt apparaat op afstand bellen vergrendelen of wissen. Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren. Was dit artikel nuttig? Hoe kunnen we dit verbeteren? Android-apparaatbeheer in of uitschakelen.
Meerdere accounts beheren Uw privacy en beveiliging beheren Voor iedereen Veiligheidscentrum Google.
U kunt vanaf één centrale locatie gemakkelijk uw gegevens en activiteit bekijken en toegang krijgen tot uw instellingen voor services zoals Blogger Agenda Documenten Google en meer. Ga naar Dashboard om een samenvatting te bekijken van de gegevens die zijn gekoppeld aan uw Google-account en uw persoonlijke instellingen te beheren. Van hieruit kunt u de gegevens bekijken en beheren die zijn opgeslagen in uw Google-account.

Contacteer ons